η εταιρεια

Η εταιρεία ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1997 από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των τροφίμων με στόχο να καλύψει τον απαιτητικό τομέα της τροφοδοσίας των χώρων μαζικής εστίασης σε όλη την Ελλάδα.

Η ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ διανέμει καθημερινά στην Ελληνική αγορά είδη άριστης διατροφικής ποιότητας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώρους γρήγορης εστίασης, εταιρείες catering, καφετέριες, κυλικεία εταιριών, αεροπορικές και ναυτιλιακές εταιρείες και γενικά επιχειρήσεις μαζικής εστίασης κάθε μεγέθους.

Στη γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνονται τόσο gourmet τρόφιμα που απευθύνονται σε χώρους υψηλής γαστρονομίας όσο και value for money προϊόντα που συνδυάζουν ποιότητα με ανταγωνιστική τιμή. Η επιλογή των προϊόντων γίνεται πάντοτε με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών επιτυγχάνοντας έτσι μακροχρόνιες συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα.

Η ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ μεταφέρθηκε πρόσφατα σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η διανομή των προϊόντων γίνεται με ιδιόκτητα σύγχρονα οχήματα ελεγχόμενης θερμοκρασίας, τα οποία σε συνδυασμό με το ειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εξασφαλίζουν την μεταφορά και παράδοση των προϊόντων σε άριστη κατάσταση.

Η εταιρεία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία και στο υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών έχει καταφέρει να αποκτήσει την αποκλειστική διανομή  προϊόντων μεγάλων εταιρειών όπως η Mondelez Hellas AE (πρώην Kraft Foods Hellas).

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη  με ISO 22000 και HACCP  όπως και όλοι οι προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζεται, των οποίων τα προϊόντα συνοδεύονται από ανάλογες πιστοποιήσεις.

Η μεγάλη εμπειρία της ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ, απόρροια της μακρόχρονης συνεργασίας της  με πελάτες υψηλών απαιτήσεων, την έχει εδραιώσει στην ελληνική αγορά ως κορυφαία προμηθεύτρια προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας και της έχει δώσει  τη δυνατότητα να εξυπηρετεί  τους πελάτες της εντός 24ώρου.

Το οργανωμένο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας επισκέπτεται καθημερινά το πελατολόγιο του και φροντίζει για την ανάπτυξή του. Παράλληλα το τεχνικό τμήμα της είναι πάντα πρόθυμο να παρέχει τις υπηρεσίες και γνώσεις του στην εγκατάσταση και επισκευή των μηχανών ροφημάτων.

Η αποδοχή των πελατών και η εμπιστοσύνη των προμηθευτών σε συνδυασμό με   την οργάνωση και εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία, της δίνουν το δικαίωμα στην ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της.

 Επικοινωνήστε μαζί μας:

ΔΙΑΝΟΜΕΥΣ ΕΠΕ

Θέση Ντάγλα
19003, Μαρκόπουλο

Τηλ.:  2299041320-4
Φαξ.: 2299041325 

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή, 8:00 - 16:00

ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΌΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΧΆΡΤΗ.


Ισολογισμοί

Έτος 2013 

Έτος 2014

Έτος 2016